Julklappar till barn

Det har hunnit bli några barn och julklappar till sådana för mig under åren. Vi fick vårt femte och definitivt sista för 2 år sedan nu. Jularna är minst sagt intensiva. Jag gillar det dock. Vi gillar det nog allihop. Jag menar, våra kids har ett spann mellan 2 år och 19 år. Det är inte direkt så att de har jättemycket gemensamt. Därför är det väldigt roligt att ses allihop, även om det är mycket att göra innan och under julfirandet. Julklappar till våra barn tillhör definitivt ett av de mest krångliga momenten i juletid. Jag tänkte nu att jag skulle gå igenom vad jag köpt för julklappar till mina barn i år. På detta sätt hoppas jag kunna få ta del av er expertis om just detta: Vad är egentligen bra klappar för kids i olika ålder?

Med detta sagt vill jag också förtydliga att mina barn alltså inte läser min blogg. Det finns inget i hela världen som de mindre skulle göra än att ta del av mina texter. Det sker bara inte så detta innebär inga spoilers om julklappar för mina barn. Tro mig.

Anton – 19 år

Vad ger man en person som redan har ett jobb och kan handla saker själv? Ja, man tar väl fram det tunga artilleriet gällande tråk-klappar. Anton har just flyttat hemifrån. Problemet är bara att han vägrar köpa saker till hemmet. Kastruller, stekpannor, bestick, tallrikar – ja, allt saknas fortsatt i lägenheten. Han äter ur gamla plastburkar eller direkt ur paketen. Därför kommer vi att köpa köksredskap i julklapp åt vårt äldsta barn. Tror ni att han kommer att bli alldeles till sig av lycka? Det tror inte vi heller.

Meja – 14 år

Allt som gäller är hästar för vårt näst äldsta barn och julklapparna till henne kommer spegla detta. Det går ju liksom inte att komma på något annat. Hon vill bara ha hästsaker. Vi vet knappt vad det är men det står på önskelistan och man kan hitta sakerna om man söker online. Det är så vi får gå tillväga helt enkelt. Fördelen med Meja är i alla fall att hon är ett barn som är relativt tacksamt för julklappar. Så länge det är just den hästpryl som hon specifikt önskat sig så kan man räkna med en bamsekram. Det räcker gott och väl för mig.

Jag tar upp detta spår nästa vecka igen så ser vi var vi landar. Vänligen skicka in era frågor eller funderingar om julklappar till barn. Jag svarar som vanligt på allt. Det vet ni!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *